marți

What the hardcore scene is about


Hmmm...oare asa o fi? Din pacate da. Cu toate acestea, mai sunt unele redute de true hardcore, vanataile mele de la ultimul concert pot confirma asta. Totusi, unele formatii de hardcore, canta atat de prost, incat nu poti sa faci mosheala la concertele lor. Stiu, suna ciudat, dar la ultimul concert am observat ca am nevoie de o oarecare muzicalitate, de o calitate a muzicii si a sunetului pentru a face pogo (si sa nu-mi spuneti ca n-am baut suficient, fiindca am facut-o). Chiar daca eram nerabdator sa-i ascult pe localnicii care deschideau ostilitatile, am fost foarte dezamagit. Nu mi s-a mai intamplat pana acuma sa vreau sa fac pogo, dar sa nu pot.
But still, la 3 piese distanta cand au inceput sa cante clujenii de la Godmode, nu mai puteam sa stau locului. Clar muzica era de vina. Asa ca, va prezint mai jos cea mai cunoscuta piesa a baietilor de la Godmode, All My Friends (are Gods).




Un comentariu:

mace spunea...

Pentru Romania e foarte tare trupa, iar pentru mine asta inseamna si rock-ul (nu numai hardcore): fani dezlantuiti, muzica buna cantata live,o atitudine razboinica,etc.