duminică

Ergo Proxy

Era o seara nasoala de toamna, ploaie, frig, incepea scoala, plictiseala. Asa ca m-am hotarat sa ies in oras, cu sora-mea, si cu niste prieteni. Da nu asta-i faza. Titlul postului e Ergo Proxy, si acolo vreau sa ajung. Unul dintre prietenii lui sora-mea imi zice ca nu s-o mai uitat de cativa ani la nici un film. Cum dracu sa nu te uiti de cativa ani la nici un film. Si il intreb, da la ce te uiti? Animeuri. Animeuri??? Da, stiam ca-s desene japoneze, da ma gandeam, care-i faza? El: Filmele nu ma mai impresioneaza cu nimic, animeurile is mult mai tari. Io, am ramas masca. Bineinteles ca i-am zis sa-mi zica si mie un anime fain, sa vad si o care-i faza. Dupa ce-o stat vreo 5 min sa se gandeasca, ceea ce mi s-o parut aiurea, fiindca parea asa pasionat, mi-o zis de Ergo Proxy. Am mers acasa, l-am cautat si m-am uitat la vreo 2 episoade. Eram tare confuz, habar n-aveam ce se-ntampla pe acolo, distopie, monstrii, personaj principal cu rol de episdoic, criminal rau. Am zis ca-mi bag picioarele in el de film. Dar asa, inainte de culcare, m-am tot uitat la cate un episod si pana la urma nu mai puteam sa ma opresc, tot vroiam sa mai vad un episod, si inca unul, si tot asa.
Atasez aici o parte din primul episod, sper sa treceti cu brio peste primele episoade, si apoi garantez c-o sa va placa.

Un comentariu:

Richard M. Ilie spunea...

Bai, asta e anime-ul meu preferat, sa stii! Mie mi-a placut din primul episod, din scena in care politista e atacata de un proxy si apare Ergo si-o salveaza.